Activitats ESO

Graduació 4t ESO
2020-2024
Graduació 4ESO. Promoció 2019/2023.
Sant Jordi 2023
Graduació de 4rt d'ESO
Graduació 4rt ESO. 2020/2021
Últim dia de la Setmana Carnestoltes. Dia 5.
Graduació 4rt ESO. 2019/2020
Mediació a Les Vinyes
Environmental Summit '19
Sortida Canal Olímpic 2n ESO
Viatge França


Click aquí per accedir a informació més recent

Informació sobre l'ESO


 El Departament d’Ensenyament ofereix diferents recursos digitals que es poden trobar a Internet.

Recursos generals:

                        Edu365.cat al web http://www.edu365.cat/eso/index.htm conté recursos per al desenvolupament de la competència comunicativa, especialment la lectura, així com recursos i activitats de les diferents matèries d’ESO.

                        .XTEC, la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, hi trobareu recursos per treballar totes les àrees d’ESO. Entreu al web http://www.xtec.cat/lic/centre/index.htm# en “Recursos” i seleccioneu ESO.

                        Què llegeixes al web http://www.quellegeixes.cat/: espai de trobada entre lectors i lectores, amb propostes adreçades a l’alumnat d’entre 12 i 16 anys sobre lectures i sobre l’escriptura del que es llegeix.

                        Edu3.cat al web http://www.edu3.cat/ conté recursos audiovisuals relacionats amb diferents àmbits, amb nombroses experiències escolars. Clicant a “cerca avançada” pots seleccionar nivell d’ESO i àrea.

Recursos de l’àmbit matemàtic:

                        Mediateca del CREAMAT (apartat Recursos http://srvcnpbs.xtec.cat/creamat/joomla/) al web http://srvcnpbs.xtec.cat/creamat/joomla/index.php/mediateca: conté múltiples recursos matemàtics, amb enllaços orientats i comentats a materials diversos. Visiteu sobretot els recursos Àlia.

                        Famílies del CREAMAT (apartat Recursos http://srvcnpbs.xtec.cat/creamat/joomla/)  al web http://srvcnpbs.xtec.cat/creamat/joomla/index.php/families: idees i activitats proposades pel CREAMAT per contribuir, des de la família, a l’educació matemàtica dels fills i de les filles.

 

D’altra banda les diferents editorials publiquen diversos recursos en format paper que també són molt útils. Són recomanables els quaderns d’activitats d’estiu de les principals editorials amb les que treballem en el nostre centre: Vicens-Vives, Santillana Burlington per anglès.