GRADUACIÓ 2BATX - PROMOCIÓ 19/20

El passat 15 de juliol de 2020 vam tindre el comiat del alumnes de 2n de Batx, al pati de l'institut.

Cal dir, que el segon de batxillerat sempre és un curs complicat amb moltes emocions i alts i baixos. Aquest any 2020 ha sigut un any inèdit i molt peculiar, amb moltes anècdotes que podrem explicar als nostres néts i nétes: hem sobreviscut al Glòria, hem reinvindicat al carrer, heu pogut viatjar a Madrid, heu estudiat més que mai i per rematar-ho ens hem trobat per primera vegada en una situació que mai havíem viscut, el Covid-19. Som uns PANDEMIALS, uns supervivents.

Aquest grup de segon de batxillerat ha demostrat ser un grup valent, un grup molt treballador, un grup coordinat, col·laborador, solidari i unit, un grup, amb una gran capacitat de resiliència que ha fet que s’hagin adaptat als canvis molt ràpidament. I això és el que dóna confiança plena en què aconseguireu tot allò que us proposeu, i que trobareu en el vostre camí allò que desitgeu i somieu, és a dir, tot allò que busqueu.

Heu mostrat ser valentes i valents, no heu perdut l’objectiu de vista que ha sigut passar segon de batxillerat i la Selectivitat i això no és una tasca fàcil.

El món és vostre! Sortiu i menjeu-vos-el!

Bona sort!!!