Problemes amb el pagament per codi de barres a ESO

Benvolgudes famílies:

Lamentablement, s’estan detectant molts errors en els codis de barres que us hem enviat  a l’hora de fer el pagament de la matrícula. Bàsicament, la quantitat que indica el codi de barres no coincideix amb la quantitat indicada en el full informatiu. Aquest error està causat perquè l’entitat bancària ens ha enviat els codis de barres incorrectament i nosaltres, des de l’institut, no ho hem vist a temps. Us demanem disculpes per aquesta situació.

Hi ha dos factors que han ajudat a agreujar la situació: els problemes derivats del tancament de l’institut durant més de dos mesos, cosa que ha complicat molt la feina de secretaria. I el fet que, per recomanacions sanitàries, intentem evitar l’aglomeració de persones a la finestreta per fer la matrícula presencialment.

Com a solució més ràpida, us proposem que feu el pagament que us permeti el codi de barres i lliureu el resguard al tutor. Serà més fàcil per a tothom fer una revisió individual de cada cas i, a setembre, retornar-vos o demanar-vos la diferència, segons sigui el cas.

Altres solucions poden ser més complexes. Us tornem a demanar disculpes i us agraïm la bona voluntat i la paciència.

La Direcció de l’Institut Les Vinyes.

Santa Coloma de Gramenet, 2 de juliol de 2020