A l’atenció de les escoles, alumnat i famílies de 6è de primària, des de l’Institut Les Vinyes,

Un any més, s’acosta l’època de la preinscripció a ESO per a tots aquells alumnes que estan cursant sisè de primària. Aquest any, serà del 17 al 24 de març, ambdós inclosos.

La situació sanitària fa aconsellable evitar al màxim les reunions entre persones no convivents. Per aquest motiu us oferim diverses possibilitats d’accedir a la informació sobre el nostre centre:

  • Des de l’Ajuntament, han elaborat un recull fotogràfic i un vídeo de l’institut, els podreu visionar a la seva web de l’Ajuntament (https://www.gramenet.cat/), a l’àrea “Educació, formació i ocupació”)
  • Des de l’institut Les Vinyes hem elaborat un vídeo informatiu del projecte educatiu del centre i una visita virtual organitzada per l’alumnat de 1r d’ESO. Aquests materials audiovisuals, entre d’altres, es penjaran a la nostra pàgina web (http://www.ieslesvinyes.org/)).
          

  • La visita virtual també s’enviarà a les escoles de primària de referència de la nostra zona, a fi que es pugui informar els alumnes.
  • Per atendre preguntesconcretes, heu d’enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Recollirem les vostres preguntes i les respondrem el més aviat possible.
  • També podeu contactar amb el 93.391.16.61. Si la persona que atén el telèfon no pot resoldre els vostres dubtes, prendrà nota de les vostres dades i us trucarem personalment
  • Si continueu tenint dubtes després d’accedir a tota la informació, es valorarà la possibilitat  d’organitzar una visita al centre, amb hora concertada. Serien grups d’un màxim de 10 persones (únicament una persona per família) i respectant totes les mesures sanitàries de seguretat. Si esteu interessats en aquesta visita, haureu d’omplir el formulari que trobareu a la pàgina web del nostre centre.

 

Santa Coloma de Gramenet, 26 de febrer de 2021.